Dagarna som gått.

Här hemma är det snoriga barn och januaritrötta föräldrar. Energin går liksom ur mig någongång efter lunch varje dag. Då känns det lite som en uppförsbacke med allt som ska göras innan jag får sitta i soffan med den där koppen te jag försökt dricka hela dagen men som alltid hinner bli kall…. Jag har försökt komma på hur vi ska göra för att de här månaderna ska levas och inte bara uthärdas. Tror att jag kommit på en bra mix, lite leva här och nu och en dos drömmar och planer för framtiden.

Lite här och nu.. Barnens julklappar tar jag fram lite i omgångar, blir kul att inte använda allt på en gång och det blir nästan som att man får en julklapp till.


För några dagar sedan tänkte jag att nu är det minsann dags!! Det är dags att tappa upp det där badet som jag har gått och drömt om och som jag alltid har någon anledning att aldrig göra. Helt knäppt när jag tänker på det. Vi har bott i vårt hus i 4 år och jag har badat 1 gång!!!! I alla fall så smög jag upp på ovanvåningen, tappade upp vattnet, hällde i badskum, tände ljus och så musik såklart. Det var så skönt och så lyxigt. Leva och inte uthärda!Det finaste just nu är att se hur Inez och Juni är mot varandra. De är bästa vänner, de sitter liksom ihop. De ligger tätt ihop i varandras sängar och läser böcker eller leker någon fantasilek. De sitter tätt i soffan och Inez läser sin läsläxa för Juni. Mitt hjärta går sönder av kärlek. ❤️Jag och Björn planerar vårt bröllop och det känns pirrigt och lite overkligt. Resan till Paris är bokad, så himla glad för det och den där längtan hur skön är inte den att känna!!

Idag tankade vi sol trots kylan!


Vi lyssnar väldigt ofta på Miss Li, Lev nu dö sen!! Kan ju såklart bidra till att vi lever och inte uthärdar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: